Kålen skjæres i tynne skiver sammen med reddik og blandes lett med eddik og sukker. Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der
Ytrefileten ble skåret i tynne skiver og fikkligge å tempere seg. At øvelse gjør mester er jo ingen nyhet, men hadde jeg hatt noen anelse om hvor gøy det ville være «å woke» så hadde jeg nok tatt til for lenge siden
Heiigjen dere. Noen som har planer om å teste ut øvelsene jeg la ut tidligere. Uansett hva du har trent, skal trene, eller om det er en velfortjent hviledagi dag, så er dette middagstipsetmidtiblinken
Jeg hadde ytrefilet som er ganske mørt og ikke trenger så lang koketid. Dette er en deiligsvinegryte som jeg fant oppskriften på i et utenlandsk matblad
En perfekt tilberedtytrefilet av svin, flotte smakskombinasjoner og ulike teksturer – «innertier» ble uttalt mellom munnfullene fra mine faste og trofaste gjester
La potetbitenebli gjennomvarme mens svinet står i ovnen, de blirferdige ca likt. Hei dere. Oppskrift. ♥ Skjær poteter imindreterninger og stek sammen med grovhakket løk på middels varme ilitt smør, krydre med dill og salt