Denne oppskriften fant jeg på en svensk LCHF blogg for ei tid tilbake. La knekkebrødene på ca. Oppbevar knekkebrødene i en god gammeldags kakeboks og ikke i plastboks, da blir dem myke og seige
Eller hvorfor ikke en ekte svensk juleskinke som de gjør det på Forsmark Herrgård, etter en oppskrift jeg fant i et noe tilårskommet nummer av det svenske matbladet Gourmet
Mens svenskenes midsommar er et av sommerens store høydepunkter med majstång og sild og poteter og jordbær og øl og snaps og dans rundt stanga og… Men de har ikke bål da
Helt til sist kommer to oppskrifter på henholdsvis brød og knekkebrød. Ville de ha forstått selve grunnidéen med lavkarbo, eller ville det være oppskrifter som inneholdt ingredienser som ikke hører med i et lavkarbokosthold
Det er ingen hemmelighet at svenskene har et bredere utvalg av økologiske varer. Derfor fylte jeg kurven med økologisk kaffe, te, sjokolade, knekkebrød, havregryn, mel, bønner, quinoa, kikerter, tomatbokser og mye annet
Jeg fikk fem pensjonist-svensker på solsengene ved siden av meg, og det var ikke hvem som helst. Etter syv timer på stranda kan de si seg fornøyd med å dra hjem og ta et knekkebrød med syltetøy, for så å vente med å spise til middag
Både brød og knekkebrød lager jeg selv, da har jeg full kontroll på innholdet, og det er mye mindre karbohydrater i en i kjøpeprodukter, og sist men ikke minst det smaker MYE BEDRE
Det koster ingenting, bare litt verdifull tid for den svenske selgeren. Lokale varer er selvsagt de rimeligste, men hvis man vil betale litt ekstra for norske varer så kan man blant annet få kjøpt Tine brunost, Toro supper og gryter, Nora surkål, Idun ketchup, Friele kaffe, Wasa knekkebrød og Freia sjokolade
Oppskrift på svigermor sine heimelagde knekkebrød. Oppskrifta under er eit heilt lite smaksunivers, og etter å ha søkt rundt på nettet verkar det som dette er snakk om ei oppskrift som spreidd seg landet rundt – utan at eg klarar å finne opphavet