Sursild oppskrift uten sukker oppskrifter

Lag dine egne krydderblandinger..

Lag dine egne krydderblandinger..

Dette er godt å bruke når du skal sylte div, syltet løk, pickles, sylta agurk, sylta paprika, sursild osv osv
Lavkarbo, gjær- og kornfritt surdeigsbrød

Lavkarbo, gjær- og kornfritt surdeigsbrød

Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
Sildesalat – og den er god!

Sildesalat – og den er god!

2 Carlos kryddersildfilet i småbiter (eller annen sursild). 2 Carlos kryddersildfilet i småbiter (eller annen sursild)
Take it to the sild, folkens!

Take it to the sild, folkens!

Det gikk i sursild og ulike kryddersild, og for hver bit kom det stønn av nytelse. I år har jeg endelig blitt gjenforent med Jens’ fantastiske Purresild-oppskrift og får dele den med dere

Litt julestemning i vindus karmen

 Frokosten idag ble deilig, brytebrød med litt godt smør og sursild på, nam, nam.  Dett eåret har jeg pyntet litt med gamle kakeformer, de er så nostalgiske og vakre å se på

EIDSVOLL 1814

00, der finner du grovt rugbrød, så kommer syltet laks, syltet gulrot/løk, ei skive kjøttpate' ei karbonadekake, ei skive med sursild pyntet med et dryss av egg mimosa, mer rugbrød og i midten en klatt remulade

Typisk svensk mat?

I helgen serverte vi også to typer sild, en vanlig sursild og en rogn- og løksild, vi hadde kassler og korv, svensk ost og ägghalvor

Årets juleakevitt er på plass

Sursild, øl og akevitt. Dette, samt lagringsprosessen med bruk av sherryfat skiller den ut fra sine utenlandske navnebrødre

APRIKOSKULER

Da Christian smakte på disse, lagde han omtrent samme grimase som da Liam smakte på sursild. Oppskriften fikk jeg av Ditt Bryllup-redaktør Charlotte Morrits
Hjemmelaget sursild!

Hjemmelaget sursild!

Oppskriftsursild. Jeg har alltid brukt mammas oppskrift, men i år lagde jeg svigermors vri og den deler jeg med dere i dag
"Godbit"

"Godbit"

Er du som jeg glad i sild og har et par sildefileter til overs,, bør du prøve disse "godbitene" her, har du ikke sild tilovers, går det godt an å kjøpe et par sildefileter, enten kryddersild eller vanlig sursild
Mungbønnepålegg

Mungbønnepålegg

Marinert ost, sursild og rødbetsild. For oss som spiser mye brødmat blir dte veldig dyrt å kjøpe inn masse pålegg hele tiden, dessuten blir mye av det man lager selv bedre enn det butikkjøpte