Jeg rett og slett kjøper sursildkrydder og følger oppskrifta på pakken. Jeg har fast to typer til julefrokosten og her skal jeg dele oppskriftene med dere
Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
Det gikk i sursild og ulike kryddersild, og for hver bit kom det stønn av nytelse. I år har jeg endelig blitt gjenforent med Jens’ fantastiske Purresild-oppskrift og får dele den med dere
Frokosten idag ble deilig, brytebrød med litt godt smør og sursild på, nam, nam. Dett eåret har jeg pyntet litt med gamle kakeformer, de er så nostalgiske og vakre å se på
00, der finner du grovt rugbrød, så kommer syltet laks, syltet gulrot/løk, ei skive kjøttpate' ei karbonadekake, ei skive med sursild pyntet med et dryss av egg mimosa, mer rugbrød og i midten en klatt remulade
Da Christian smakte på disse, lagde han omtrent samme grimase som da Liam smakte på sursild. Oppskriften fikk jeg av Ditt Bryllup-redaktør Charlotte Morrits
Er du som jeg glad i sild og har et par sildefileter til overs,, bør du prøve disse "godbitene" her, har du ikke sild tilovers, går det godt an å kjøpe et par sildefileter, enten kryddersild eller vanlig sursild
Marinert ost, sursild og rødbetsild. For oss som spiser mye brødmat blir dte veldig dyrt å kjøpe inn masse pålegg hele tiden, dessuten blir mye av det man lager selv bedre enn det butikkjøpte