Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild. LAKE. Om du ikke har balsamico eddik, så bruk rødvinseddik
Her er et alternativ til den «vanlige» sursilda. Kok en lake av eddik, sukker og vann. 1 dl eddik, 7 %. Hell over den avkjølte laken, sett på lokk og avkjøl i minimum 2 døgn. SENNEPSILD TOMATSILD 1 dl eddik
Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild. Legg sild, løk og rødbeter lagvis i en krukke, hell laken over, legg laurbærbladene på toppen
Hell laken fra sursilden i en bolle og bland i akevitt, einerbær, pepper og dill. Lake. Så er det bare å tilsette Tilsett eplecidereddik, pepper, allehånde, nellik, sennepsfrø og laurbærblad
Tøm over den kalde laken og sett silden i kjøleskapetTomatsildDenne tomatsilden er kjempegod og veldig lettvint å lagedu kan bruke samme laken som til sursildDu trenger