1-2 løk. 1 1/2 dl sukker. 2 dl vann. 2 laurbærblad. Skjær silden på skrå i 2 cm biter, løk i tynne skiver og legg det lagevis i glass eller krukke. La sursilden stå i minst 2 døgn før servering. 1-2 løk Lake. 1 1/2 dl sukker. 2 dl vann. 2 laurbærblad
Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe. 2-3 spekesild. 2 dl vann. 1,5 dl 7% edikk eller 1 dl 12%. ca 15-20 hele pepperkorn. Vann ut silden i ca 12-15 timer. 2-3 spekesild. 2 dl vann. 1,5 dl 7% edikk eller 1 dl 12%. ca 15-20 hele pepperkorn
Sursild gjort enkelt, men noen ganger er det enkleste det beste. Eller sursilda er jo den enkleste. Jeg rett og slett kjøper sursildkrydder og følger oppskrifta på pakken
En god plante kan gi 20 agurker, snittet ligger på 10. Er du heldig kan du få 20 slangeagurker på én plante. 250 gram sukker. 1 halv pose sursildkrydder. Bruk gjerne atamon konserveringsmiddel, hvis du ikke har noe i mot de t2 e-stoffene. 2 kilo slangeagurk. 1 pose sursild eller pickleskrydder. 125 gram sukker. Klare for 12 dager på kjøla. snu glassene over natten, og prøvesmak etter 12 dager. 250 gram sukker. 1 halv pose sursildkrydder. 2 kilo slangeagurk. 1 pose sursild eller pickleskrydder. 125 gram sukker
Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
1/2 pose fersk vasket spinat. 1/2 rødløk i tynne skiver. 2 Carlos kryddersildfilet i småbiter (eller annen sursild). 1/2 pose fersk vasket spinat. 1/2 rødløk i tynne skiver. 2 Carlos kryddersildfilet i småbiter (eller annen sursild)
Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild. 2 rødløk. 2 dl syltede rødbeter, kuttet i 1/2cm terninger. 1-2 dl sukker - smak til hvor søt du vil ha den. 2 ts sursildkrydder ( pepperkorn, nellik, sennepsfrø). 2-4 laurbærblader. 2 rødløk. 2 dl syltede rødbeter, kuttet i 1/2cm terninger. 1-2 dl sukker - smak til hvor søt du vil ha den. 2 ts sursildkrydder ( pepperkorn, nellik, sennepsfrø). 2-4 laurbærblader