Jeg kjøper vanligvisskinkestek, som er ferdigsurret. Jeg innbiller meg at surret stek er lettere å skjære opp ifineskiver, du slipper ett stort ben i steken, men den koster selvfølgeliglitt mer per kilo
I denne oppskriften brukte jeg surretsvinestek av bog. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks ifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
I denne oppskriften brukte jeg surretsvinestek av bog. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks ifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Før jul kjøpte jeg en surretskinkestek, og siden har den bare blittliggendei fryseren. Jeg har liksomikke funnet en anledningtil å lage tradisjonellskinkestek, og nå på sommeren frister det iallefallikke med stek