Borsj er en tradisjonell østeuropeisk rødbetsuppe. Ettersom det finnes så mange ulike varianter i ulike land, vil du kunne finne mange ulike varianter av denne suppen i kokebøker og på internett
Heisann, da er vel de flete i gang med påskeferien. Det er helt okei med bypåske synes jeg, skal møte noen venninner i morgen og gå tur til Bogstad gård fra Ekraveien
Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddag og hashtagge de med #codshare
Usj, for et ruskevær det er for tiden. Tror ikke vi har hatt en eneste dag uten ustanselig regn. Likevel, høsten er jo koselig også da og lysten på varm mat er stor når det blir kaldt i lufta
At enkelte matretter går i glemmeboken og nye kommer til er vel bare naturlig. Biff Stroganoff var i sin tid restaurantmat, men er nok hovedsaklig et «glemt» kapitel i vår mat-jungel
Tro det eller ei, men dette er siste Pavlova fra idébunken min. Det har vært mange forslag fra min side, og alle du har sett på bloggen, synes jeg er vel verdt å lage igjen og igjen og igj…
Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte