Med inspirasjon fra ModernistCuisine, Heston Blumenthal og Trine’s matblogg ble en veldig spennende variant av kremet jordskokksuppe kreert på kjøkkenet idag
MEN her på denne bloggen handler det meste om å få testet ut Sviddå (my mean, clean sous videmachine), trykkoker’n og andre høyst imponerendehjelpemidler på veien mot herlige matopplevelser
Smak tilsuppen med salt og hvitvinseddik. Øs opp suppe og topp med halekjøttet. Å koke kraft på oksehaler og grønnsaker tar lang tid – men med en trykkoker er det gjort unna i en fei
Jeg laget derfor en deiligsuppe, og brukte potetene for det det var verdt. Ferske nyplukkede poteter, en kald våt kveld, hva passer vel bedre en littskikkeligwinter stodge for å få varmen i seg
Innbiller meg at konsistensen skal være omtrent som norsk surkål – ikke som suppe. Etter en halv timeitrykkoker var kjøttet absolutt ikke så mørt som beskrevet, kunne sikkert stått en halvtimetil
Duboisoppskriftinneholder potetmos, men bønnesuppen som serveres i dag er uten potetmos. Et alternativtil å bløtlegge bønnene er å koke de opp og la de stå å trekke i kjelen en time eller bruke en trykkoker