Suppe i trykkoker oppskrifter

Gulrot og søtpotet suppe

Gulrot og søtpotet suppe

Utrolig, men sant, suppe kan lages av hva som helst. Kunsten er å ha nok smak og fyldighetslik at man får en metthetsfølelse
Jordskokksuppe i trykkoker’n

Jordskokksuppe i trykkoker’n

Med inspirasjon fra ModernistCuisine, Heston Blumenthal og Trine’s matblogg ble en veldig spennende variant av kremet jordskokksuppe kreert på kjøkkenet idag
Kul, kul suppe – paprikasuppe!!

Kul, kul suppe – paprikasuppe!!

Trykkokeren og jeg har blittskikkelig gode venner. Spesieltimponertblir både jeg og gjester når supper trylles fram under trykk
Oksehalesuppe i trykkoker

Oksehalesuppe i trykkoker

Smak tilsuppen med salt og hvitvinseddik. Øs opp suppe og topp med halekjøttet. Å koke kraft på oksehaler og grønnsaker tar lang tid – men med en trykkoker er det gjort unna i en fei
Karamellisert fransk løksuppe

Karamellisert fransk løksuppe

Med en trykkoker løftes smaken til nye høyder, og det på kort tid. Fest lokket på trykkokeren og øk temperaturen noe for å oppnå trykk
Potetsuppe med knasende sprø potetstenger

Potetsuppe med knasende sprø potetstenger

Jeg laget derfor en deiligsuppe, og brukte potetene for det det var verdt. Ferske nyplukkede poteter, en kald våt kveld, hva passer vel bedre en littskikkeligwinter stodge for å få varmen i seg
Gulrot, lam og sjoko fest

Gulrot, lam og sjoko fest

Karamellisertgulrotsuppetil forrett, fulgt av lammecarre sous videtil hoved og en syndigsjokolademousseavslutning gjorde dette til en hurrakveld
Spicy gulrotsuppe

Spicy gulrotsuppe

Jeg har laget det mange ganger tidligere, og den jeg som regel serverer er karamellisertgulrotsuppeitrykkoker
Brunkål og flæsk

Brunkål og flæsk

Innbiller meg at konsistensen skal være omtrent som norsk surkål – ikke som suppe. Etter en halv timeitrykkoker var kjøttet absolutt ikke så mørt som beskrevet, kunne sikkert stått en halvtimetil
US Senate Bean Soup

US Senate Bean Soup

Duboisoppskriftinneholder potetmos, men bønnesuppen som serveres i dag er uten potetmos. Et alternativtil å bløtlegge bønnene er å koke de opp og la de stå å trekke i kjelen en time eller bruke en trykkoker
Fiskekraft

Fiskekraft

Kraft er jo nøkkelen til enhver god saus eller suppe, så hvorfor overlate noe så viktigtil noen andre
Ukemeny uke 42 – 13.-19.10

Ukemeny uke 42 – 13.-19.10

Som vanlig består ukens meny av vegetar, suppe, fisk, pasta, kjøtt – det er littforskjellig og jeg håper du finner noe du har lyst til å prøve