Jeg bakte som sagt kake til mammas bursdagsfeiring i dag, og valgte et sunnere alternativ i og med at jeg visste at vi var godt sikret med sukker sånn ellers
Bakt i ovnen med olje og salt. I den Norske matkulturen så er nemlig frukt og grønt tilbehør til middagen, og kanskje et eple som lunsj dessert, en banan før trening, noen bær på youghurten hvis vi virkelig skal flotte oss
Fra tyngre dager hvor jeg måtte få ut eksistensielle bekymringer, andre perioder hvor jeg svevde på rosa skyer, småoppfinnsomme oppskrifter jeg fikk overraskende gode tilbakemeldinger på, diskusjoner som eksalerte ut av fingrene mine i kommentarfeltet, mine meninger om hva som er sunt og ikke som jeg så gjerne ville formidle til unge jenter og alle andre som måtte trenge det, kjærlighetshistorier og andre personlige erfaringer
Hvis du ikke har bakteplekake før er denne veldig grei å starte med i alle fall. Den ene kaka bakte jeg etter samme oppskrift som min egen bestemor serverte meg da jeg var hjemme i Kirkenes og den andre hadde Nina med seg i bagasjen fra Henriette's bestemor i Alta