I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Smelt smør og bland med melk og gjær. Mine barn kan absolutt spise vanlig gjærbakst, men tenkte jeg kunne prøve lage noen litt sunnere, siden de ofte spiser noen boller når vi først lager det
/reklamelenker. X-life kjører bakeuke nå, så det er salg på alle sunne bakeingredienser her. Her får dere flere boller, denne gangen med litt annerledes fyll og pynt enn de vanlige fastelavnsbollene
Det er søndag allerede, med fri i morgen OG finvær meldt – så deilig. I dag har jeg en sunnere dessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Litt melk. De er også sunnere enn vanlige pannekaker. Spe i med litt melk hvis røren blir for tykk. Du kan bruke sukrin istedenfor sukker, hvis du vil ha enda sunnere pannekaker
Enkel og sunn havrepizza Til 1 person Bunn 1 egg 1 ss vann 50 g tørrvare, jeg brukte 40 g havremel og 10 g fiberfin 1 ts bakepulver 1/2 ts salt Fyll - her kan du naturligvis bruke det du ønsker 1 ss tomatpure 1 ss ketchup Ca 120 g grillet kylling 1 tomat i skiver 1/2 rødløk i skiver 1/4 gul paprika i terninger Ca 40 g revet ost, jeg bruker jarlsberg 1 ts oregano 1/3 ts hvitløkspulver Start med bunnen. Etterstek på nederste rille i ovnen i ytterligere 10 minutter eller til osten har smeltet. 40 g havremel
En skvett melk. Tilsett kaffe og melk. Det er onsdag, midt i uken og jeg kan til tider bli litt fysen når kvelden setter seg og jeg er godt pakket inn i pledd med en tekopp i hånda
Stekes på varmluft 210 grader mellom 25-35 minutter. 210 grader mel. Jeg har fått så utrolig mange snapper om oppskriften på proteinbrødet jeg lagde tidligere i uken, og her kommer det folkens
Heisann, håper dere har hatt en fin påske så langt. I dag er det skikkelig grått, trist og regnvær her i Oslo, men tenkte jeg skulle få gått meg en tur senere