Legg gjerne to lag paideig og to lag bær, mmM, det blir super godt. Denne paien er jo relativt sunn til å være dessert, så her er det selvfølglig helt greit å forsyne seg to ganger, den inneholder jo nesten bare bær
Bland med hendene en paideig av mel, havregryn, søtning, smør og yoghurt. idag laget jeg en blåbærpai med en litt sunnere vri, jeg liker å eksperimentere litt når det kommer til oppskrifter og denne paien er blitt noe sunnere enn vanlig pai som har høyt innhold av sukker og fett
#pai #Middag #prakisk #god #sunn #deilig #mat #kosthold #ernæring #hverdag. Paideigen knas sammen og trykkes ut i en paiform som skal forstekes i 15 minutter på 220 grader. 4 egg3 dl melk2 finhakkede vårløk1 finhakket gul løk100g fetaost200g kokt skinke1 rød paprika1 ts basilikumDette helte jeg så i en avkjølt paideig (i formen) som jeg stekte videre i 30 min på 220 grader
Paideig. ♥ Merk at paideigen ikke er særlig søt. Paideig. ♥ Merk at paideigen ikke er særlig søt. 21. 08. 2014. "Galette aux cerises" er en fransk morellterte som har nydelig og sensuell smak