Vi hadde isbergsalat, agurkbiter, ananas og ristede cashewnøtter samt kesamdressing. Fyllet bestod av eggestand, ulike grønnsaker og ost så dette var faktisk en skikkelig sunn og deilig næringsbombe til middag - helt uten kjøtt
Men istedet for den tradisjonelle paibunnen av mel og smør velger jeg heller en magrere bunn. Denne paibunnen blir nesten litt som en blanding av ostesufflè og pai
Mens paibunnen avkjøles, pisk sammen egg, kesam og melk. Paibunnen har jeg laget både grovere, magrere og mer proteinrik – fordi jeg kan, og fordi det er godt
Denne bunnen er enda mer sunnere enn den forrige jeg la ut her på bloggen. Paibunnen ble virkelig kjempegod på smak, familien sa de faktisk foretrakk denne bunnen iforhold til vanlig paibunn som har en mer crispy konsistens
En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også
En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også
Her har jeg brukt mager kesam i paibunnen. Paibunn. Hell blandingen over den forstekte paibunnen. Paibunn. 1,5 dl kesam, mager. Tilsett kesam og 3ss kaldt vann. 1,5 dl kesam, mager
Smak om du synes den er søt nok, og så fort du synes det sprer du den oppå paibunnen. I en blender har du nå frosne bringebær, magerkesam, søtning, og gelatinvannet