Spinatpaimed strimlet skinke. Topp paienmed litt hvitost (ønsket mengde). Bland ingrediensene med hendene eller en sleiv en bolle, og jobb med deigen til du har en glatt og fin deig
En virkelig sunn, næringsrik, smakfull, enkel og nydelig middag. Eg bruke paprika, rødløk og spinat. Etter eg lagde middagspaimed grov bunn for ei stund tilbake, funderte eg litt på korleis eg skulle få til å lage en paibunn som både skulle evre glutenfri og melkefri - og her er løsninga
Jeg vil tro dette er en god middagsrett for å “lure” i barna litt sunn fisk. Ha alle grønnsakene i pannen og vend inn frisk spinat til den faller litt sammen
Om du ikke har tid eller lyst til å lage deig fra bunenn av kan du selvsagt kjøpe den ferdig på butikken, men det er ganske enkelt å lage den selv, og for så vidt både billigere og sunnere (siden ferdigdeiger ofte inneholder tilsetningsstoffer og palmeolje)
Stek med omrøring til spinaten har falt sammen. Grovhakk spinat og soltørkede tomater. Her har jeg laget en glutenfri grønnsakspaimed bunn av flaskegresskar og fyll av tofu