Ukens middager er gode gamle og typiske norske måltider. Vi har valgt ut en fiskerett, en knoke suppe, og til slutt en kylling frikasse slik bestemor laget den
Da var det på tide med en deilig fiskemiddag her på bloggen. Hei og god torsdag. Sunnere Livsstil. Krydre med salt og pepper, og servér det hele med en klatt kesam
Når eg starta på kokkelinja for noken år siden smakte eg for første gang ekte, heimelaga fiskegrateng - og etter det har eg ikkje rørt den fra frysedisken
Uten purreløken sitter du igjen med en vassen dårlig kopi av hva som kunne vært ukas kanskje beste middag (i tillegg til den sunneste) Her kan du ved enkle grep gjøre kjøttsuppa til grønnsakssuppe også, det eneste du trenger å gjøre er å kutte ut kjøttet
Det er kanskje mange av dere som har middagsrester fra i går (det har vi), men om dere ikke har det og er klare for en smakfullogsunnmiddag så får dere det servert her