En så grov deig hever ikke voldsomt, men det går fint å kjevle den ut likevel. Det er kanskje å skryte på seg, for pizza er vel ikke akkurat så avansert og luksuriøst
Tilsett så salt, olje, sammalt grovt mel og hvetemel til en får en passe fast deig. 3 dl sammalt grovt hvete. 20 minutter, mens en gjør klart pizzafyllet. 3) Kjevl ut deigen og tilsett pizzafyllet. 4) La pizza steke på 225 grader i 10 - 15 minytter. 3 dl sammalt grovt hvete
Både pizzadeig og pizzafyll kan enkelt gjøres sunnere ved å velge mer næringsrike ingredienser. Som pizzabunn varierer jeg mellom for eksempel lomper, gjærdeig med grovt mel/havremel, mini-pizzabunn laget på mandelmel og egg og så videre
Bruk pizza tortillas eller grove fullkorns tortillas som pizzabunn. De er så enkle å lage, barna elsker de og når du samtidig har fylt opp tomatsausen med både spinat, hodekål, rosenkål og brokkoli – ja da kan man juble for en sunn og næringsrik pizza
Stekt asparges lett i pannen sammen med biffen og et grovt kuttet hvitløksfedd. Fiberrik og pizza med deilig hjemmelaget saus er ypperlig på fredagskvelden
Ikke bare er denne pizzaen mager og kalorifattig, den er i tillegg kjempesunn og full av grønnsaker. Da kan deigen ende opp med å gi mer kalorier enn en vanlig grovpizzabunn laget på mel
Denne grovepizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Pizzabunn. Hva er vel mer passende på en lørdag enn hjemmelaget pizza. Pizzabunn. 250g grovt mel. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber. 250g grovt mel. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber