Forslag til ingredienser som kan gjere salaten meir spennande er kikerter, bønner, fetaost, guacamole, avokado, nøtter og kjerner, ruccola, asparges, spekeskinke, kylling, skinke, egg, tunfisk, mango, jordbær, ulike dressinger, balsamico, middagsrester, tacokjøttdeig, ulike oster, røykt laks, laks
Ovnsbakt søtpotet fylt med hjemmelaget dressing, mais og skinke. Kjempe god middag med svin indrefilet, hasselbakt potet, ovnsbakt tomat, kokt brokkoli og soppstuing
Jeg har en sunn og rask rett til dere i dag, perfekt som lunsj eller til å ha med i matpakka. Fremgangsmåte Skjær svin i terninger og stek i panne til gjennomstekt
Du bruker nøyaktig de samme ingrediensene i kjøttdeigen som du bruker i dressingen. I mellomtiden legger du salat, tomat og dressing på hamburgerbrødene
Denne gangen bestod det sunne lille ekstra av spinat, avocado og gressløk. 400 gr kjøttdeig av svin. Ungdommen spiste disse med hamburgerdressing, mens jeg lagde en dressing til meg selv som bestod av 1 del sennep og 2 deler creme fraiche. 400 gr kjøttdeig av svin
Bruk gjerne grove hamburger brød eller annet grovt brød for å gjøre retten litt sunnere. Dressing. Den kan erstatte kjøttdeig av storfe og svin i de fleste retter og kan forenes med alle typer krydder og smaker
Ha i rosiner og en dressing av rapsolje og eddik. Varm opp rapsoljen i samme stekepanne og stek svinekjøttet i 2-3 minutter på hver side på sterk varme. 800 g svin, ytrefilet/flatbiff
Fremgangsmåte Skjær svinefilet og brokkoli i mindre biter og stek i litt smør og soyasaus. Her kommer dagens middagstips – en rask, enkel og sunn middag på 10 minutter. Smørstekt svin med eple og brokkoli 2015-08-26 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g ytrefilet av svin 1 ss smør 1 ss soyasaus 1 rødt eple 1 brokkoli en klype pepper. Dip 1 – hjemmelaget dressing. 500 g ytrefilet av svin 1 ss smør 1 ss soyasaus 1 rødt eple 1 brokkoli en klype pepper. Dip 1 – hjemmelaget dressing
Kasper er misunnelig på middagen. entrecote, svin indrefilet, pølser og koteletter, salat, bearnaise, og diverse tilbehør som ketchup, sennep, fetaost, potetsalat, dressinger og lignende
Legg burgeren på brød med valgfritt tilbehør og ha dressing over. 400-500g kvernet kjøtt (svin, kylling eller okse - your choice)1 egg2 ss Mager Cottage Cheese2 ss Grovbakst mel2 ts Pizzakrydder1/2 ts chili1/2 ts hvitløk1 revet gulrot (vi lurer inn grønnsaker der vi kan)1/4 revet rødløkBland alt sammen og stek burgerne på begge sider til de er gjennomstekte. Bland 2 ss Mager kesam med Sambal oelek for en litt spicy dressing
Sånn i ettertid kan jeg se at potetkakene kanskje ville sett mere delikate ut dersom jeg hadde kuttet ut rugmelet, men samtidig er jeg opptatt av at maten jeg lager skal være sunn