Ta to store never med sukker og rist glasset til bærene og sukret er godt blandet. Denne oppskriften kan du bruke til de fleste bærtyper, enten det er multer, rips, tyttebær eller rognebær
Både rips, solbær, eple og rogn kan saftast på same måte. Aronia eller svartsurbær finn du mange stader, men visste du at det er eit førsteklasses syltebær
Maki og Nigiri med kveite, kiwi/rips og wasabi. Sushi er desidert innenfor kategorien. FAVORITTMAT. ). Lager man sushi selv så har man mer kontroll over hva man får i seg, og riseddiken kan man blande ut med sukrin istedenfor sukker
Ta to store never med sukker og rist glasset til bærene og sukret er godt blandet. Denne oppskriften kan du bruke til de fleste bærtyper, enten det er multer, rips, tyttebær eller rognebær
Fyll sukrede rips i midten av paien. Smelt ripsgeleen og pensle den over fyllet. Smuldre smøret i melet. Tilsett sukker og arbeid deigen sammen med egg, melk og mandler