Sil bort bladene av rosmarin og tilsett sitron og vodka. Alkohol er hemmeligheten bak myk sorbet, her brukte jeg vodka fordi den ikke har noen egen smak
Hell kokosmelken i en bolle og visp inn sukkerlaken og saften fra en lime. Denne desserten er dessuten helt fri for både laktose, gluten, nøtter og egg og er derfor en perfekt dessert å servere til både dem med og uten matallergier
sukkerlaken, presset sitron og musserende vin (eller Farris). Kjør dette i ismaskinen tilsorbeten er ferdig og så over i en skål eller plastbeholder og sett den i fryseren
Avkjøl sukkerlaken. Kjør så basilikum og sukkerlaken i blender, sil og bland med resten. Som avslutning på en bedre middag, er det det veldig godt med sorbè
Lag først sukkerlake av vann og sukker - kok opp til alt sukker er blandet med vannet. Det har vært noen varme dager og jeg har virkelig hatt lyst til å lage sorbet
laga med sukkerlake. Og til slutt venderdu forsiktig inn stivpiska eggekvitar. ) Har aldri tenkt over kva som er forskjella på parfait,iskrem og sorbet
Bland sitronsaft med sukkerlake. La stå i fryseren til den er helt frossen. Lenge siden jeg har laget is nå, og med mange sitroner i hus måtte jeg prøve meg på sorbet