Husk det er gjestene som skal vente på suffléen og ikke omvendt, den må serveres med en gang,. En høy og luftig ostesufflé imponerer gjestene - og er verdt å vente på
Gikk meg en tur i går og lagde sufflet eller formen omelett som Hobbykokken kaller det, tok utgangspunkt i hans oppskrift byttet bare muskatnøtt med chipotle og Jarlsberg ostmed Mozzarella ost
Hvor får jeg tak i den fine suffle' forma. Ostermed tilbehør. Med nokså liten arbeidsinnsats og få ingredienser kan man trylle frem en feiende flott, luftig sufflé
luftig, fylt med deilig, smeltet ost og fantastisk å se på der den reiser seg til uante høyer. Sunn er den også med sitt høye proteininnhold på grunn av alle eggehvitene
Ostesuffle er enklere å lage enn mange tror, lekkert er det også. La sausen avkjøles før du blander i eggehvitene, ikke åpne stekeovnsdøren mens suffleen stekes, og ha alt annet klart idet du serverer suffleen rett fra ovnen
Fra I know how to cookJeg er ikke helt sikker på om jeg har smakt ostesuffle noen gang, men jeg har sett bilde på bilde med lekre suffleer, og det ser unektelig ustoppelig godt ut
*Du kan godt tilsette ekstra ingredienser i suffleen, som litt baconterninger, paprika, purre o. Endte opp med å lage ostesoufflé, smaker godt og er ingen hokus pokus for å få det til