Mos alt sammen med en stavmikser eller i blender, smak til med salt, pepper, chili og en skvis lime. Store hvitebønner er en super proteinkilde med 7 g protein per 100 g – og ikke minst, god på smak og anvendelig i alt fra supper, gryter, stuing og salater. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 250 g hvitebønner 1 blomkål 1 løk 1 hvitløksfedd 4 dl vann/buljong en skvis limesaft en liten neve grønnkål som topping (valgfritt) salt og pepper en klype chili. Ha deretter oppi hvitebønner (spar gjerne noen som topping etterpå) og blomkål, fyll opp med vann/buljong og la det småputre i 10 min. 250 g hvitebønner 1 blomkål 1 løk 1 hvitløksfedd 4 dl vann/buljong en skvis limesaft en liten neve grønnkål som topping (valgfritt) salt og pepper en klype chili
Bløtlagte bønner kan brukes i for eksempel stuinger og supper. Søtris, Rismel, Rismel av søtris, Tapiokapulver, Rispapir, Springroll pastry, Wonton pastry, Mungbønner, Soyabønner, Tapioca pearl og mange typer nudler