1 1/2 dl frosne grønne erter. 1 1/2 dl frosne grønne erter. Dette er mat av den litt gammeldagse sorten, men det er mat som smaker utrolig godt til mange retter som kjøttboller, kjøttpudding, ferskt kjøtt og laks
1/2 - 1 dl frosne grønne erter. Litt nostalgi dette her, men du verden for en nydelig mat, grønsakstuing med herlig saus tilsatt litt creme fraiche - akkurat i dag glemmer vi alle tanker på kalorier og bare nyter maten
- ca 2,5 dl ferdig kokte gule erter/ kikerter hvis du liker det bedre. Hell 2 ss olje oppi, erter og knust hvitløk. ca 2,5 dl ferdig kokte gule erter/ kikerter hvis du liker det bedre
Tilsett erter og la surre med et par minutter. VÅRSUPPE4 personer1 pk frosne selskapserter2-3 sjalottløk, finhakket½ potte basilikum3 dl fløteSmørSalt og masse nykvernet hvit pepper Evt. 1 pk frosne selskapserter
Serveres med kokte poteter og stuet kål/erter/gulrøtter. Kverne kjøtt og løk. Kjør det seigt i kjøkkenmaskinen med salt og pepper, tilsett mel, egg og til slutt melk
Litt misvisende tittel, kanskje, med tanke på at inntil videre har ingen store (eller små) filmselskaper tatt kontakt med meg for å kjøpe rettighetene til å filmatisere romanen min Fiji Kitsune fra landet bak drømmer