Disse amerikanske sjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
Ser ikke disse sjokoladecookiesene gode ut. Resultatet ble seige sjokoladecookies med hvit sjokolade. Sjokoladekjeks med hvit sjokolade 12 store 50g smør, eventulet kokosolje 40g sukrin gold 1 egg 1 ss fibersirup, kan sløyfes 1 ts vaniljepulver 40 g mandelmel 30g sjokoladeprotein 15 g kakaopulver 1/2 ts salt 1 ts bakepulver 40 -50 g hvit sukkerfri sjokolade, eller for eksempel sukrinsjokolade Pisk smøret mykt med sukringold
Deilig og myke samtidig som de er litt crispy utenpå med store biter av mørk sjokolade. Dette er ingen oppskrift med sukrin, eggehvitte og andre typiske "fitness ingredienser"
Kakene vil da fortsatt se myke og litt ustekte ut, men det er slik de skal være. Pisk mykt smør, brunt sukker og vanlig, hvitt sukker til luftig smørkrem