Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Eg kommer muligens til å lage ekte marengsbunn med dagens tips på melkefritt fyll, som gjerne er ett alternativ til andre som mån ta hensyn til melkeintoleranse uten at forskjellen blir for stor
Daimiskake er en stor favoritt. Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går
Når massen er hvit og blank har du den på bakepapir og dytter den utover til en sirkel på størrelse med en stor kakeform (du kan gjerne tegne en sirkel rundt en stor kakeform på bakepapiret)
Da kan du ta en titt Her (intern lenke) og finne oppskriften jeg bruker til en stor langpanne. Men hva gjør du med alle eggeplommene som er til overs etter marengsbunnen
En uslåelig kake som passer til alle de små og store festene. Saftig browniesbunn med hjemmelaget vaniljekrem og lettpisket krem, lagt sammen med luftig marengsbunn og toppet med friske bær
Når marengsbunnene er avkjølt, legges vaniljekrem og pisket kremfløte lagvis. * 2 stk marengsbunner, en stor og en liten. {2 stk marengsbunner}. Bon appétit 2 stk marengsbunn. 2 stk marengsbunn