Stuffing er ikke min greie til and, men dersom vil du ønsker å stuffe andren kan du gjerne bruke en blanding av svisker, eplebåter, løk, hvitløk, chili, sitron, stjerneanis og kanelstang
Ribbe Sjysaus. Sausen. Nå tykner den noe, ønsker du tykkere saus tilsetter du en og en spiseskje meljevning, under omrøring, til konsistensen er slik du liker den
Sukkerfritt påskegodteri. 26. 03. 2016 kl. 07. 00 i. Bakst. Ingen kommentarer. Lite innlegg fra meg om dagen, men her er iallefall et om sukkerfritt påskegodt
Putt opp i stjerneanis, laurbærblad, litt sambal oelek, honning og soyasaus. Kjøttsaus. Hvit saus. Fordel kjøttet, den hvite sausen og lasagneplatene lagvis
Jeg vil også tro at det er supert å lage en kraftigere saus av resten av kraften. Ha i 3 ss tomatpuré, 1 glass hvitvin, 10 pepperkorn og 2 stjerneanis også. 2 stjerneanis
Har du plommer så kan du lage en fantastisk saus som passer perfekt til svinekjøtt, and og vilt. Prøv plommesaus ved siden av et stykke ribbe neste gang og du får en smaksopplevelse du sikkert vil gjenta mange ganger
Fres en grøvhakket løk i litt olje i en stor kjele sammen med litt hel pepper, hel tørket einebær, et par laurbærblader, en halv stjerneanis og litt havsalt
For å variere litt tilsetter jeg litt asiatisk krydderblanding og asiatisk saus og asiatiske grønnsaker og da har man virkelig noe god mat på gang altså
Et par stjerneanis. Saus. Sausen. Sil sausen over i et sausenebb og server rykende varm til herlig, nystekt ribbe,mandelpoteter, rødkål, rosenkål og gulrøtter
Sist jeg laget retten, hadde jeg dessuten litt stjerneanis i kraften, og det passet glimrende. SAUS. Når smøret er pisket i, fortsetter du å piske litt til, så sausen varmes opp, men den skal ikke koke