Stjerneanis saus oppskrifter

Julesylte- den beste og enkleste metoden

Julesylte- den beste og enkleste metoden

Skogsbærsyltetøy med stjerneanis. Når ribben er mør, heller jeg av vannet (som kan brukes til saus, gryteretter etc fordi dette er en god svinekraft)
Helstekt and

Helstekt and

Stuffing er ikke min greie til and, men dersom vil du ønsker å stuffe andren kan du gjerne bruke en blanding av svisker, eplebåter, løk, hvitløk, chili, sitron, stjerneanis og kanelstang
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Kok opp sukker, vann og stjerneanis. Jordbærsaus. Ta ut av stjerneanis.  JordbærsausTin de fryste jordbærene noen timer før
Sukkerfritt påskegodteri

Sukkerfritt påskegodteri

Sukkerfritt påskegodteri. 26. 03. 2016 kl. 07. 00 i. Bakst. Ingen kommentarer. Lite innlegg fra meg om dagen, men her er iallefall et om sukkerfritt påskegodt
Lasagne – Verdt å prøve

Lasagne – Verdt å prøve

Putt opp i stjerneanis, laurbærblad, litt sambal oelek, honning og soyasaus. Kjøttsaus. Hvit saus. Fordel kjøttet, den hvite sausen og lasagneplatene lagvis
Kongen av krabbe

Kongen av krabbe

Jeg vil også tro at det er supert å lage en kraftigere saus av resten av kraften. Ha i 3 ss tomatpuré, 1 glass hvitvin, 10 pepperkorn og 2 stjerneanis også. 2 stjerneanis
Plommesaus

Plommesaus

Har du plommer så kan du lage en fantastisk saus som passer perfekt til svinekjøtt, and og vilt. Prøv plommesaus ved siden av et stykke ribbe neste gang og du får en smaksopplevelse du sikkert vil gjenta mange ganger
Påskemiddag

Påskemiddag

Fres en grøvhakket løk i litt olje i en stor kjele sammen med litt hel pepper, hel tørket einebær, et par laurbærblader, en halv stjerneanis og litt havsalt
Asiatisk oksestek

Asiatisk oksestek

For å variere litt tilsetter jeg litt asiatisk krydderblanding og asiatisk saus og asiatiske grønnsaker og da har man virkelig noe god mat på gang altså
Adventskalender -Luke15/Klassisk ribbe

Adventskalender -Luke15/Klassisk ribbe

Et par stjerneanis. Saus. Sausen. Sil sausen over i et sausenebb og server rykende varm til herlig, nystekt ribbe,mandelpoteter, rødkål, rosenkål og gulrøtter
Langstekt epleribbe

Langstekt epleribbe

Som tilbehør valgte jeg eple- og rødløkkompott, rødkål og en kraftig saus laget på ribbekraften. Saus. 6 stjerneanis. 6 stjerneanis 2 laurbærblad
PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

Sist jeg laget retten, hadde jeg dessuten litt stjerneanis i kraften, og det passet glimrende. SAUS. Når smøret er pisket i, fortsetter du å piske litt til, så sausen varmes opp, men den skal ikke koke
Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Finn frem en sil og mos litt av grønnsakene fra ribbestekingen oppi kraften, pass på at du fjerner stjerneanisen først