Skill eggeplommer og eggehviter i hver sin bolle. Stivpisk eggehvitene med en klype salt til du kan snu bollen på hodet, vend de forsiktig inn i sjokoladeblandingen
Skjær eggeplommeblandingen i eggehviten som er stivpisket, vend forsiktig slik at luften beholdes. Skill eggehviten fra plommen, sørg for å ikke få noe plomme i hviten, da vil den ikke bli stiv under pisking
Pisk eggehvitene stive. Bland de malte mandlene og sukkeret sammen og band det sammen med de stivpiskede eggehvitene, litt etter litt mens maskinen går
Det skal vara en balanse mellan en mjuk og stivpisket grädde/krem. 4 äggvitor/eggehviter. Jeg bruket först tillsätta äggvitorna/eggehvitene og visps de på lav hastighet i ca 40 sek. 4 äggvitor/eggehviter
Vend de stivpiskede eggehvitene forsiktig inn. 4 eggehviter. 4 eggehviter. Tusen takk til Det Søte liv for oppskriften til denne nydelige og milde sjokoladekaken
Pavlova er tradisjonelt bakt med eggehviter som gjør den naturlig rik på proteiner. 4 eggehviter. Stivpiske eggehvitene, tilsett sukrin 1 ss om gangen,så litt stevia om du vil ha den søtere, sitronjuice, maisenna og essens mot slutten. *sommer suss* 4 eggehviter
Separer eggehviten og plommene og legg de i hver sin bolle. Visp eggehvitene med litt salt i. Vend deretter inn den stivpiskede eggehviten forsiktig inn i eggeplomme blandingen