Det er egentlig ingen oppskrift på denne retten for jeg tok bare det jeg fant i kjøleskapet, og merkelig nok er det alltid i slike tilfeller middagen blir best
Shrimp & vegetable stirfry with honey chili sauce. I går disket jeg sammen en aller tiders wok. Jeg hadde ikke spist wok på evige tider, men nå har jeg definitivt fått øynene opp igjen for denne enkle, sunne og grønnsaksfylte retten
Remove the pan from the heat and stir in the cheese, fromage frais and seasoning to taste. Meanwhile, heat remaining oil in a large frying pan, then cook the onion and garlic for 4-5 mins until the onion has softened. Add the aubergine flesh to the pan and fry for a few mins, add the mushrooms, then cook for about 5 mins until browned and tender. Add the spinach and cook for 3-4 mins until wilted, stirring frequently
Supert til salater, stirfry, wok og til marinader/dressinger. Kall det hodgepodge, pyttipanne, biksemad eller bubble and squeak, men det er uansett en enkel rett bestående av ulike råvarer skjært i små biter av middagsrester og annet du har liggende
Mix well and stir well until the wine has evaporated. Jeg tror nok det kommer en del gresskaroppskrifter fremover nå for å si det sånn… Gresskarrisotto passer veldig fint som forrett synes jeg men jeg tar det ofte gjerne som en middag også
Fry the bacon over medium heat until it begins to get crispy, then add the chopped onions and fry over high heat, stirring often, until they begin to brown
Stir the miso paste into the boiling water and add sesame mixture, grated garlic and fresh ginger. Jeg håper dere blir inspirert til å prøve ut oppskriften
Mix the rest of the ingredients (dry) and stir it all together into a thick batter. The batter is so thick it doesn't run very much once it's poured into the frying pan, and this is important when making different pancake shapes
Remember to stir it before you add to the plate to include the seeds. Increase the heat until the butter starts to bubble and fry for 30 sec on each side