For å gjøre litt ekstra stas på kjøttet har jeg marinert det i en av Bent Stiansens marinader. I disse grilltider hender det at man sitter igjen med restemat
Oppskriften er inspirert av boken "Stiansens kulinariske koffert" - en helt fantastisk kokebok som byr på reisetips og flotte bilder i tillegg til svært varierte oppskrifter
Jeg tok med sataymarinade (etter Stiansens oppskrift) som vi stekte kyllingen i, og serverte med peanøttsaus (også etter Stiansen), og for å si det sånn - det er nok ikke siste gang jeg lager sataykylling
Å lage soyasaus til Sushi og Sashimi er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Denne oppskriften er fra min tidligere arbeidsgiver Bent Stiansen eier av Restaurant Statholdergaarden og Statholderens Mat & Vinkjeller
Oppskriften er hentet fra boken "Stiansens kulinariske koffert" - en helt fantastisk kokebok som byr på reisetips og flotte bilder i tillegg til svært varierte oppskrifter
Jeg fulgte Stiansens råd med å steke lammelåret på indirekte varme på utegrillen. Denne saftige og gode salsaen har jeg med stort hell laget noen ganger
- Myke vårruller med Hoisinsaus, Stiansens kulinariske koffert s. Etter en del nyanskaffelser av kokebøker og generelt godt utvalg av oppskrifter så har vi lyst til å planlegge litt mer hva vi skal lage framover
Men denne gangen fant jeg en oppskrift i Stiansens kulianriske koffert. Jeg er veldig dårlig på dette med oppskrifter, for mekker somregel sammen mine egene oppskrifter