Stiansens oppskrifter oppskrifter

Stiansens grilltilbehør..

Stiansens grilltilbehør..

Bent Stiansen er en av mine favorittkokker. Oppskriftene hans er enkle, uten for mye fuss, og samtidig smaker det nydelig
Grønn biffsalat med asparges

Grønn biffsalat med asparges

For å gjøre litt ekstra stas på kjøttet har jeg marinert det i en av Bent Stiansens marinader. I disse grilltider hender det at man sitter igjen med restemat
Julemiddag på jobb (grillspyd med sataysaus)

Julemiddag på jobb (grillspyd med sataysaus)

Bent Stiansens udødelige klassiker dette her. En stund siden sist - på tide å blogge litt igjen. Ble mye å gjøre her en stund, et PC havari i tillegg
Crispy vårruller

Crispy vårruller

Oppskriften er inspirert av boken "Stiansens kulinariske koffert" - en helt fantastisk kokebok som byr på reisetips og flotte bilder i tillegg til svært varierte oppskrifter
Sataykylling med peanøttsaus

Sataykylling med peanøttsaus

Jeg tok med sataymarinade (etter Stiansens oppskrift) som vi stekte kyllingen i, og serverte med peanøttsaus (også etter Stiansen), og for å si det sånn - det er nok ikke siste gang jeg lager sataykylling
Coleslaw

Coleslaw

Jeg bruker Bengt Stiansens oppskrift på Coleslaw. Dette er Stiansens oppskrift. Det blir en del grilling her hjemme nå som goværet har kommet
Soyasaus fra Bent Stiansen

Soyasaus fra Bent Stiansen

Å lage soyasaus til Sushi og Sashimi er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Denne oppskriften er fra min tidligere arbeidsgiver Bent Stiansen eier av Restaurant Statholdergaarden og Statholderens Mat & Vinkjeller
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Jeg fulgte Stiansens råd med å steke lammelåret på indirekte varme på utegrillen. Jeg kom over et lammelår på 4 kilo på Bunnpris for 79
Friterte bananer med vaniljeis

Friterte bananer med vaniljeis

Oppskriften er hentet fra boken "Stiansens kulinariske koffert" - en helt fantastisk kokebok som byr på reisetips og flotte bilder i tillegg til svært varierte oppskrifter

It’s my birthday

Fikk frokost på sengen i dag, siden det er bursdagen min. 3 deviled eggs, 6 druer og en liten sitronterte med lys i

Februarplan

- Myke vårruller med Hoisinsaus, Stiansens kulinariske koffert s. Etter en del nyanskaffelser av kokebøker og generelt godt utvalg av oppskrifter så har vi lyst til å planlegge litt mer hva vi skal lage framover

Bent Stiansens coleslaw

Ingredienser til 4 porsjoner. 300 g kål. 1 stk gulrot. 1 grønt eple. 2 ss finhakked sylteagurk. 0,5 dl majones