Stiansen oppskrifter oppskrifter

Laks med koriander, lime og ingefær

Laks med koriander, lime og ingefær

Oppskriften kommer fra kokeboken «Stiansen til hverdags» av Bent Stiansen. Dette er en veldig god lakserett, og en fin variasjon til mer tradisjonelle lakseretter
Dampede blåskjell i eplecider

Dampede blåskjell i eplecider

Vi fulgte i all hovedsak oppskriften til Bent Stiansen fra hans veldig fine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du variere med så mangt av smaker

Sommerens fiskesuppe....

Jeg elsker skalldyr og fisk og når vi var på hytta i fjor sommer, laget mannen en helt fantastisk fiskesuppe inspirert av Bent Stiansen sin (tror nok denne skal lages i sommer også)
Tagliatelle med fløtesaus

Tagliatelle med fløtesaus

Start med sausen. Fres hakket løk og hvitløk sammen med timian i olivenolje til løken blir blank, ett til to minutter
Coleslaw

Coleslaw

Jeg har søkt litt rundt, og har falt for oppskriften til Bent Stiansen. Nå er grillsesongen godt i gang igjen
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Jeg har hatt gleden av å intervjue Bent Stiansen, og han gav meg denne boken med dedikasjon i gave. Si det…jeg googler oppskrifter eller bare husker m
Stiansens grilltilbehør..

Stiansens grilltilbehør..

Bent Stiansen er en av mine favorittkokker. Oppskriftene hans er enkle, uten for mye fuss, og samtidig smaker det nydelig

Saus som passer perfekt til Torsk Del 1!

Sausen har eg rappa frå Bent Stiansen, og eg kunne ikkje vert meir glad for at eg snubla over den lille notisen som eingong stod i eit blad
Skogsoppsuppe med parmesan

Skogsoppsuppe med parmesan

Rett før servering vend i lett pisket kremfløte, da blir suppen kremet og nydelig (tips fra Bent Stiansen)
Ratatouille – grønnsaksrøre

Ratatouille – grønnsaksrøre

Oppskriften kommer fra Bent Stiansen, og den kan absolutt anbefales. Vegetariske oppskrifter med bulgur 4 porsjoner

Coleslaw og pulled pork

I tillegg hadde jeg googlet oppskrift på coleslaw, for min del vant Bent Stiansen sin variant som jeg fant på klikk
Gullimunn gjør gullfunn på «Food for media»

Gullimunn gjør gullfunn på «Food for media»

50 spenn for en pannacotta i keramikkbolle, som Bent Stiansen påstår han kunne servert på Statholdergaarden, er ikke gæer’nt. 50 spenn for en pannacotta i keramikkbolle, som Bent Stiansen påstår han kunne servert på Statholdergaarden, er ikke gæer

Nye kokebøker igjen...

Et krydderleksikon, Stiansen i boks og fredag hele uka av Lise Finkenhagen. Ja vi får aldri nok kokebøker