litt tabasco om du vil ha den litt sterk. For meksikansk pizza er ganske enkelt bedre. Så vidt jeg har funnet ut, er ikke meksikansk pizza funnet opp i Mexico
For å balansere det litt lagde jeg noen litt sterke taco-kjøttboller til å ha oppå. Tenkte jeg skulle prøve crème fraîche istedenfor tomatsaus på pizzaen
Dette er kanskje ikke en klassisk italiensk pizza, men for pizza er det fantasien som gjelder. Det viktigste for meg er at det blir en tynn og sprø pizza med mye smak, og ikke de tykke langpannepizzaene som mange lager
Jeg elsker sellerirot og synes den sterke smaken var nydelig i pizzaen, men synes du sellerirot smaker litt for mye kan du erstatte den med lik mengde blomkål istedet
Tilsett noen får dråper chiliolje hvis du ønsker en sterkere smak på suppen. I dag skal jeg faktisk så lenge siden at jeg ikke husker at jeg hadde pizza til middag
Freses sammen på sterk varme i stekepanne slik at du får deigen kornete. Min visjon er å gjøre indisk mat like kjent som pasta og pizza, som mange allerede vet
Pepperonchini (rød sterk tørket og hakket chilli. Er det pizzauke i Villa Villere så er det Pizzauke. Derfor skal du få tre pizzaoppskrifter av meg i dag, slik at du rekker å handle inn ingredienser i god tid
Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme. En artig variant av pizza som kan brukes både til bursdagsselskaper og anledninger hvor fingermat er det mest lettvinte