Varier og tilpass etter hvilket kjøtt oggrønnsaker du har for hånden og liker best. Bland sammen eddik, salt og maizena, tilsett hvitløk ogkylling, bland godt
Sesamkyllingen kan også serveres med ris og andre typer grønnsaker eller en god salat. Start med å krydre kyllingenmed litt salt og pepper og legg den kjelen
Server gjerne retten med ris eller nudler om du vil. Man kan lage Chop Suey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
Kok nudler etter anvisning på pakken og kok grønnsakene. BLOGG. NO PÅ BLOGGLISTEN - KLIKK HER. 300 gram kyllingfilet1/2 rødløk1/2 rød paprikaBlomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)1 ss østersaus2 ss soyasaus1 ts sesamolje1 pakke eggnudler. Skjær opp kyllingfiletog stek i olje/smør, tilsett strimler av rødløk og paprika, pluss 1 ss soyasaus. Varm opp en wokpanne (eller en annen/ren stekepanne) sammen med 1 ss soyasausog 1 ss østersaus og tilsett nudlene (sil av vannet først. ) og fres disse i cirka 30-45 sekunder før du tilsetter resten av ingrediensene. Wok dette i 1-2 minutter og tilsatt sesamoljen til slutt før du woker alt i cirka ett minutt før retten er klar til servering. 300 gram kyllingfilet. 2 ss soyasaus. 1 pakke eggnudler. 1 ss soyasausog. 1 ss østersaus og tilsett nudlene
Server sammen med ris eller nudler. Asiatisk mat er kanskje ikke det man forbinder mest med jul, og som jeg har nevnt tidligere kanskje det jeg jeg vil kalle den mest «ujulete» maten
Server med for eksempel blomkålris, squashpasta eller lavkarbonudler. Som tilbehør kan du lage blomkålris, squashpasta, eller bruke lavkarbonudler om du har
◊ Vend inn scampi ogfullkornsnudler. Tipper det er like godt medkylling, svin, biff, etc. Så følg gjerne dine egne smaksløker – det samme gjelder ved valg av grønnsaker