Av miljøhensyn er det sjelden jeg spiser kongereker/scampi. 10-15 rå kongereker. Tilsett vårløk og stek i cirka 1 minutt før du tilsetter kongereker og steker de til de er rosa, cirka 2-3 minutter. 10-15 rå kongereker
500 gram rå kongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet). 500 gram rå kongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet)
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler
Kjært barn har mange navn, kjempereker, tigerreker, kongereker - blir også blir kalt scampi. Kjært barn har mange navn, kjempereker, tigerreker, kongereker - blir også blir kalt scampi
kylling, fisk, kongereker eller kamskjell. En av de vanligste kombinasjoner med habanero er mango. Mango har en søt og fruktig smak med sitrusaktig undertoner som lokker frem smaken fra en habanero
De har gjort dette for å skape assosiasjoner til, og profitere på den langt dyrere norske sjøkrepsens ry og renommè i verden, ved frekt å sette navnet på oppdrettsrekene tigerreker og kongereker