Indonesia sin nasjonalrett er Nasi goreng - stektris. Sup Sapi består av stekt oksekjøtt i biter, poteter, gulrøtter, purre, selleri, løk, chili, hvitløk, muskat, salt og pepper
La dem bli stekt godt rød, og forhåpentligvis slik at det blir litt sprødt knasende skall. Start med kyllingen, når den er brunet, fyll på baconen og surr det sammen et par minutt til før du har i løk og paprika (bacon og løk/paprika har du brunet på forhånd, nå skal du bare få alt få bli varmt), så risen, som du lar surre med slik at den trekker til seg oljen/fettet i gryta
En hver sørøst asiat kan vel med hånden på hjertet si at de er oppvokst på friedrice. Kokt risAmerikansk grønnsaksblandingLøkHvitløkEggerøreBaconkyllingbryst ScampiSalt og pepper Gjør istand alle ingrediensene stek opp eggerøren, kyllingen, baconen, scampien og gi grønnsakene en oppkok
Ovnsbakt laks med karri og soyasausSteinbitfilet med parmesan / sitronsmør og stekt spinatDel på. Freste litt løk sammen medrisen i olivenolje (ikke virgin)
sjømat, spiddet på fonduegafler og stekt i olje av hver enkelt rundt bordet. Jeg har elektriske fonduekjeler, så vi slipper å bruke rødsprit og brannfaren blir litt mindre
papas arugadas con mojo, patatas bravas, tapenade, albondigas, aioli og hotte scampi i tillegg til stekt chorizo, oliven, manchego ost og serrano skinke