Du kan servere medris naturell, men jeg syns stektris blandet med noe godt er det beste. #mat #økologisk #sunn #helse #kosthold #vegetar #vegansk #østen #grønnsaker #wok #kokosmelk #stektris #reker
Det begynte med at jeg kjøpte mye stektris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Krydre gjerne med salt og pepper, litt frisk finhakket persille før servering. eks reker. Kjør blomkålen i en blender til "ris" og ha den i pannen rør godt mens det steker litt
STEKTRIS. Serveres med hakket frisk koriander og hvis du ønsker det. Grønnsaker, ris og skrelte reker. Den perfekte retten og lage -hvis du har igjen kokt ris
Vend rundt, men ikke la rekene bli så mye stekt, da blir de seige. Ris. Bruk de grønnsakene du har for hånden og krydre med litt chili, hvitløk og ingefær
Ha rekene over i en ildfast form og hell stekt løk, hvitløk og sjampinjong over. Serveres som forrett med tyrkisk brød eller som hovedrett med nykokt ris
Grønnsakene er stekt hurtig på høy varme i ekstra virgin kokosolje, som regnes som supermat. Rekene freses i ekte meierismør og god gammeldags norsk karri
Nystekt fiskepudding med kokte poteter, gulrotstuing, erter og reker. Oppskrift på stekt fiskepudding med grønnsaksstuing og sprøstekt bacon finner du her