Det samme gjør du med grønnsakene. Skinke eller kylling, alternativt reker. Ofte lager jeg for mye risog stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stektris, dagen derpå
STEKTRIS. Serveres med hakket frisk koriander og hvis du ønsker det. Grønnsaker, risog skrelte reker. Den perfekte retten og lage -hvis du har igjen kokt ris
Indonesia sin nasjonalrett er Nasi goreng - stektris. Semur Ayam - Stektkylling. Sup Sapi består av stekt oksekjøtt i biter, poteter, gulrøtter, purre, selleri, løk, chili, hvitløk, muskat, salt og pepper
La dem bli stekt godt rød, og forhåpentligvis slik at det blir litt sprødt knasende skall. Start medkyllingen, når den er brunet, fyll på baconen og surr det sammen et par minutt til før du har i løk og paprika (bacon og løk/paprika har du brunet på forhånd, nå skal du bare få alt få bli varmt), så risen, som du lar surre med slik at den trekker til seg oljen/fettet i gryta
Ta den stektekyllingen ut av kjelen og sett den til side. papas arugadas con mojo, patatas bravas, tapenade, albondigas, aioli og hotte scampi i tillegg til stekt chorizo, oliven, manchego ost og serrano skinke