Dette innlegget er en fortsettelse på den saftige ribberullen jeg lagde for snart et par år siden. 2,5 kg tynnribbe ble smurt inn med en urtepesto dagen før jeg surret og stekte ribba. Denne ble så stekt nederst i ovnen på 160 grader i en time, før jeg snudde den. Deretter ble den stekt på 180 grader i 2 timer til, mens den fortsatt ligger i vannet. Til slutt stekte jeg den på 220 grader i 30 minutter for så å prøve å få til en sprø svor med grillelementet
Jeg synes det er kult så servere stekt marsipan med blåmuggost. Ribberull og surkål04. Marsipanen kan serveres naturell, eller for eksempel trekkes i sjokolade
Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk og remuladeSandwich med kylling og tomatpestoPita med kylling og kantarellSandwich med reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brød med ekte smørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte og grov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrød med grov leverposteiBurgerblingsEllers har det jo blitt en god del andre innlegg som remses under
du får en deilig og myk julekjeks med sprøstekt blåskimmelskorpe. Perfekte å bruke som kanapeer sammen med ribberull/sylte og rødbetchutney eller som på bildet her sammen med brie og honningnøtter
Poteter eller stekt polenta er godt til, og gjerne noen stekte småtomater med småløk. Ha over salt og pepper, og rull det hele sammen til en stor ribberull
Ved siden av hvetekaken serverte jeg potetsalat og stekt bacon, pyntet med ringer av rød paprika. Her kan man også bytte ut baconet med spekeskinke, ribberull eller annet salt kjøtt