Lekre, tynne og melkeaktig fiskekjøtt med en myk og lett kremet pastinakkpurée, som til slutt toppes med karamellisert løk, er simpelten en deilig kombinasjon
Pastinakk. Endelig er påsken her og det er for mange en tradisjon med lam. For de fleste er det nok tradisjonen tro å lage en god, gammeldags lammesteik
Stekte grønnsaker. Legg opp rotmos, pølser og stekte grønnsaker på et fat. Stekte grønnsaker. 1 pastinakk (kan sløyfes, bruk i så fall 1 hel sellerirot). Jeg brunet hele pølsa på hver side i en stekepanne og stekte den videre i stekeovnen på 200 grader i ca 20 minutter. 1/2 sellerirot 1 pastinakk (kan sløyfes, bruk i så fall 1 hel sellerirot)
Stek fisken på en side, mens du øser over smøret på overflaten, slik at begge sider blir stekt. Når woken er blitt varm tilsetter du pastinakken og blomkålen
Skrell og skjær knollselleri og pastinakk i mindre biter. For når duften av sprøstekt hel landkylling fyllt med friske urter oser ut av ovnen, løper tennene i vann
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Storfekjøtt er virkelig noe av det diggeste som finnes, og en god, lettstekt, rosa, saftig kalvestek med god saus, poteter og noe snadder tilbehør nærmer vi oss toppen av kransekaken