Stekt parmaskinke oppskrifter

Quinoasalat med mozzarella, parmaskinke og fiken

Quinoasalat med mozzarella, parmaskinke og fiken

Denne retten går også fint å lage en vegetar versjon av hvis du dropper parmaskinken, men hvis du velger å gå for den med parmaskinken vil du merke at den salte skinken sammen med den søte fikenen er en perfekt match
Hvit pizza med spekeskinke

Hvit pizza med spekeskinke

Når pizzaen er ferdig stekt strør du over honning, parmaskinke og ruccola. Denne pizzaen er inspirert av en av pizzaene til Olivia

Glutenfri pizzadeig

Topping er litt revet ost, parmaskinke (litt revet for å enkelere kunne spises), pinjekjernerog mozzarella i tillegg til ruccola når pizzaen er ferdig stekt
Torsk med Chili

Torsk med Chili

Serveres med de stekte tomatene og poteter eller annet tilbehør etter ønske. Stek parmaskinken i middels varm stekepanne, til den blir sprø
Surret saftig kyllingfilet med fyll

Surret saftig kyllingfilet med fyll

en skive parmaskinke pr. Filetene ble stekt på 225 grader i 20 minutter. Da jeg var på Stangeriet (Mathallen)  i helgen kjøpte jeg kyllingfilet
Italiensk pizza fristelse.

Italiensk pizza fristelse.

 Denne pizzaen har en salat som man strør over etter at pizzaen er ferdig stekt. Og så er det bare å ha på parmaskinke og den deilige mozzarella osten på toppen
Fyldig smak av Italia

Fyldig smak av Italia

Dette kan brukes til forrett, hovedrett eller bare kos, og det var like godt uten parmaskinke som med
Asparges, laks og spekeskinke med ajoli

Asparges, laks og spekeskinke med ajoli

Asparges - stekt lett i smør i pannen. Parmaskinke. Røkt laks. Ajoli. 2 eggeplommer2 dl olivenolje3 fedd hvitløk1 ss sitronsaft1 ts saltHa eggeplommer, hvitløk, sitronsaft og salt i en foodprosessor og bland det sammen
Parmakylling med byggrisotto

Parmakylling med byggrisotto

Saftig kyllingfilet og sprøstekt parma med hint av timian, cheddar og sitron er uimotståelig. «Flipp over» kyllingfilet med parmaskinke ned på stekepanne
En vingård i Piemonte

En vingård i Piemonte

Vi prøvde den til nyskutt skogsdue, servert med en deilig salmi(saus), og landbrød stekt i smør, som man gjør i Piemonte
Pizza

Pizza

Dette er snaddermat, og det tar ikke mye mer tid enn det tar en "ferdigpizza" å bli stekt. Ha så på fersk parmaskinke og server
Villsopp Risotto

Villsopp Risotto

Mine favoritt sopper er rød og brunskrubb + steinsopp – deilige å steke til de blir litt crispy på utsiden og ha på brødskiven, smaken minner litt om stekt bacon