Denne retten går også fint å lage en vegetar versjon av hvis du dropper parmaskinken, men hvis du velger å gå for den med parmaskinken vil du merke at den salte skinken sammen med den søte fikenen er en perfekt match
Brett så den øverste delen av fileten over fyllet og surr skiver av parmaskinke rundt. Legg fileten i en ildfast form, sett i et steketermometer og sett i ovnen på 125°C til kjernetemperaturen er 70°C for medium stekt. 100 g parmaskinke
Topping er litt revet ost, parmaskinke (litt revet for å enkelere kunne spises), pinjekjernerog mozzarella i tillegg til ruccola når pizzaen er ferdig stekt
Denne pizzaen har en salat som man strør over etter at pizzaen er ferdig stekt. Og så er det bare å ha på parmaskinke og den deilige mozzarella osten på toppen
Asparges - stekt lett i smør i pannen. Parmaskinke. Røkt laks. Ajoli. 2 eggeplommer2 dl olivenolje3 fedd hvitløk1 ss sitronsaft1 ts saltHa eggeplommer, hvitløk, sitronsaft og salt i en foodprosessor og bland det sammen
Saftig kyllingfilet og sprøstekt parma med hint av timian, cheddar og sitron er uimotståelig. «Flipp over» kyllingfilet med parmaskinke ned på stekepanne
Mine favoritt sopper er rød og brunskrubb + steinsopp – deilige å steke til de blir litt crispy på utsiden og ha på brødskiven, smaken minner litt om stekt bacon