Denne blandingen har du over potetene når de er ferdig stekt, og rører det sammen. Og jeg LOVER, denne varianten kan du fint servere i jula som et GODT alternativ til den mer norske varianten
Skjær kveitefileten i serveringsstykker og brun dem raskt i smør eller olje i stekepanne. Kjør alle ingrediensene til tapenaden i en hurtigmikser til en glatt purè
Grillen må ikke ha for sterk varme for da kan fisken bli for hardt stekt før den er ferdig. Legg kveitekotelettene i saltlake i 10 minutter, tørk på kjøkkenpapir. 3-5 kilos kveite er en ideell størrelse
Ikke ha for mye sopp i pannen da kan den bli kokt og ikke stekt. Legg kveitefiletene i saltlake i 10 minutter og tørk dem på kjøkkenpapir. Bak kveitefiletene i ovn ved 200c i 6 til 8 minutter
Noe jeg lærte i Tyskland for noen år siden, da jeg fikk smake stekt gjørs med surkål. Man kan bruke norsk surkål, men, den blir ikke helt som den tyske