Stekt norsk kveite oppskrifter

Grillet norsk kveite på Italiensk vis

Grillet norsk kveite på Italiensk vis

Denne blandingen har du over potetene når de er ferdig stekt, og rører det sammen. Og jeg LOVER, denne varianten kan du fint servere i jula som et GODT alternativ til den mer norske varianten

Stekt Norsk Kveite

Vask og tørk fisken. Vend dem i hvetemel tilsatt salt og krydder. Stek dem i smør /olje på middels varm panne til den er gyldenbrun

Stekt Norsk Kveite på grønn seng

Skyll fiskestykkene godt, fjern skinn og ben. Tørk godt med kjøkkenpapir. Dryss på salt og pepper og vend dem i hvetemel

Stekt norsk Kveite med tapenade

Skjær kveitefileten i serveringsstykker og brun dem raskt i smør eller olje i stekepanne. Kjør alle ingrediensene til tapenaden i en hurtigmikser til en glatt purè

Grillet Norsk Kveite på italiensk vis

Grillen må ikke ha for sterk varme for da kan fisken bli for hardt stekt før den er ferdig. Legg kveitekotelettene i saltlake i 10 minutter, tørk på kjøkkenpapir. 3-5 kilos kveite er en ideell størrelse

Ovnsbakt Norsk Kveite med grønt urtelokk

Ikke ha for mye sopp i pannen da kan den bli kokt og ikke stekt. Legg kveitefiletene i saltlake i 10 minutter og tørk dem på kjøkkenpapir. Bak kveitefiletene i ovn ved 200c i 6 til 8 minutter

Norsk Kveite ”turned black”

Stekt pastinakk med litt sukker. Legg kveitefiletene i saltlake i 10 minutter, tørk på kjøkkenpapir og vend dem i blackened krydder