Stekt kylling med grønnsaker oppskrifter

Stekt ris med kylling

Stekt ris med kylling

Server gjerne med flere grønnsaker ved siden av til. Stekt ris medkylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt
Stekt ris med reker og grønnsaker

Stekt ris med reker og grønnsaker

Kylling, svin og annet kjøtt kan brukes sammen med andre. oppi sammen med risen. grønnsaker. Vi serverer med tomatpesto til
Kylling med fløtesaus og stekte grønnsaker

Kylling med fløtesaus og stekte grønnsaker

Da anbefaler jeg kylling i fløtesaus medstektegrønnsaker. Ta ut kyllingbitene når de er ferdig stekt og legg tilside sammen med hvitløksfeddene (gjerne med litt aluminiumsfolie rundt) Ta fløte og creme fraiche i pannen som du har stektkyllingen i og kok opp
Stekt ris med kylling

Stekt ris med kylling

Og vet du, – stekt ris – , eller «Fried rice” som retten heter på engelsk, går for å være en av klodens mest populære middager
Stekt ris med grønnsaker og cashewnøtter

Stekt ris med grønnsaker og cashewnøtter

Eller smuler av kylling, grøss. Stekt ris er inget unntak. Best blir det med nykokt ris,men rester går greit om det har ligget kaldt i luftett boks i maks ett døgn
Hel kylling med ovnsbake grønnsaker

Hel kylling med ovnsbake grønnsaker

Igår stekte jeg hele kyllingen i ovnen med ovnsbakte grønnsaker. Stikk en kniv i låret mot slutten av steketiden, er kraften som renner ut klar, er kyllingen ferdig stekt
Khao Pad Gai (stekt ris med kylling)

Khao Pad Gai (stekt ris med kylling)

Man kan bruke flere typer grønnsaker og tilsetter dem i retten basert på deres steketid. Khao Pad er stekt ris og serveres ofte medkylling (Gai)
Dagen middags tips: kylling i karri

Dagen middags tips: kylling i karri

Tilsett så kyllingenmed salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. Start med å steke løk i en stekepanne
Kylling med søtpotet, chorizo og baconstrø

Kylling med søtpotet, chorizo og baconstrø

Mens potetene står i ovnen tar du kyllingbitene ut av marinaden, tørk litt med et kjøkkenpapir og stek de lett i litt smør olje til de får litt brunfarge, de behøver ikke være gjennomstekt da de skal i stekeovnen etterpå