Ha blomkålbukettene tilbake i pannen når soppen er stekt. Stek kongekrabbestykkene i en blanding av smør og olje over middels høy varme i 5-6 minutter. 400 g renset kongekrabbe, helst rå
Rekene er nydelige og stekt kveite står på menyen til middag i dag. Nå er en av mine store frysebokser fylt til randen med flotte fileter av sei, torsk, flyndre, reker, kongekrabbe og kveite, alt fra det villeste havet
Av ”Small Blinds”, eller forretter som det egentlig er, byr menyen på The Stack som er ekstra gode stekte potetchips, basert på oppskriften fra Heston Blumenthal
Menyen var Østers, Kongekrabbe, Foie Gras, Piggvar, Ost og Sjokolademousse. Kongekrabben ble trukket i en aromatisk buljong i 30 minutter, blandet med hjemmelaget majones og servert på toast. Foie Gras ble skjært i 1,5 cm tykk skive, rutet med en skarp varm kniv, stekt i varm, tørr panne til skorpen var sprø på begge sider