Stekt flesk og duppe oppskrifter

Flesk og duppe !

Flesk og duppe !

Ha fettet som ligger i pannen når du har stektflesket opp i den hvite sausen. Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskog bacon ogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Stekt flesk med persillesaus

Stekt flesk med persillesaus

Fleskogduppe er tradisjonell norsk husmannskost - smakfull, enkel og rask. Her er den danske varianten - sprøstektflesk med persillesaus - og den lille vrien med persillesaus gjør smaksmessig en stor forskjell, synes jeg

Mystery Bag

Pannestekt hav-abbor med pesto laget på fennikel, basilikum og hvitløk. Hovedretten ble en moderne utgave av fleskogduppe
Stekt flesk med sennepsduppe

Stekt flesk med sennepsduppe

Jeg har stektflesket i ovnen, og puttet persille i duppen -Slik som i den danske varianten “Stegt flæsk med persillesovs”
Flesk og duppe

Flesk og duppe

I dag spiste vi flesk med en tjukk deilig fettrand, stekt i smør, med fløtesaus, og kokt kål med smør mellom hvert eneste blad
Stekt flesk er egentlig godt!

Stekt flesk er egentlig godt!

Fleskogduppe er velkjent for mange, men servert med en posekjøpt kålstuing er det også godt, iallfall dersom du har litt dårlig tid
KLUBB OG DUPPE

KLUBB OG DUPPE

Dette serveres med stektfleskog litt sirup. Jeg har heller ikke noe lavkarboblogg. DUPPE. Her spises og lages allslags mat
Svigermormors potetball

Svigermormors potetball

en bolle av potet, mel, salt og vann, av og til fylt med fleskebiterog servert med sirup, duppe, stektflesk, kålrabibiter, kålrabistappe eller saltkjøtt ved siden av
Middagstips

Middagstips

 Stekt salt flesk (utvannet), litt vossakorv, brokkoli ogduppe.  Salt torsk, bacon og løk stekt i godt smør og grønsaksblanding

Stekt flesk med duppe (Hedmark)

Bruk fett spekeflesk som skjæres i skiver, kokes ut og stekes. Her er en rett fra Løten som har vært på bordet på mange gårder i Løten og bygdene omkring

Gammeldags duppe (Hordaland)

Dette er en saus til blodpudding ogstektflesk. Tilsett jevningen og sukkeret. Riv osten og kok den opp med 5 dl vann. Rør sammen 1 dl vann oghvetemel til en jevning. La sausen koke i 10 minutter og rør i rømmen

Klubb (Sogn og Fjordane)

Noen serverer kokte poteter og kålrot og litt kjøtt til, andre bruker stektbacon/flesk, røkte svineknoker og kokt kålrot til, andre bruker pølser