Ha fettet som ligger i pannen når du har stektflesket opp i den hvite sausen. Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskog bacon ogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Fleskogduppe er tradisjonell norsk husmannskost - smakfull, enkel og rask. Her er den danske varianten - sprøstektflesk med persillesaus - og den lille vrien med persillesaus gjør smaksmessig en stor forskjell, synes jeg
en bolle av potet, mel, salt og vann, av og til fylt med fleskebiterog servert med sirup, duppe, stektflesk, kålrabibiter, kålrabistappe eller saltkjøtt ved siden av
Bruk fett spekeflesk som skjæres i skiver, kokes ut og stekes. Her er en rett fra Løten som har vært på bordet på mange gårder i Løten og bygdene omkring
Dette er en saus til blodpudding ogstektflesk. Tilsett jevningen og sukkeret. Riv osten og kok den opp med 5 dl vann. Rør sammen 1 dl vann oghvetemel til en jevning. La sausen koke i 10 minutter og rør i rømmen