Stekt fisk med hvit saus oppskrifter

Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Jeg synes flat fiskefiletmed skinn blir best stekt i panna. Serverer gjerne med en eller flere av stekt eller bakt fennikel, kokt eller bakt potet og helstekt sellerirot til

Fiskeboller i hvit saus

Server mandelpoteter, gulrøtter og stekt bacon til. Fiskeboller i hvitsaus servert med poteter, gulrøtter og crispy bacon er kjempegodt og populært hos de fleste barn
Stekt sei med italiensk vri

Stekt sei med italiensk vri

Om du ikke får tak i sei vil nok dette smake godt med andre typer hvit fersk fisk. Jeg har ikke så mye erfaring med tilberedning av fisk, så jeg prøvde meg litt frem, og resultatet ble fantastisk god stekt sei med italiensk vri
Stekt sei med italiensk vri

Stekt sei med italiensk vri

Om du ikke får tak i sei vil nok dette smake godt med andre typer hvit fersk fisk. Jeg har ikke så mye erfaring med tilberedning av fisk, så jeg prøvde meg litt frem, og resultatet ble fantastisk god stekt sei med italiensk vri
Basilikumsaus til fisk ♥

Basilikumsaus til fisk ♥

Denne sausen passer til de fleste fiskeretter, stekt eller kokt fisk, fiskekaker og fiskepudding. En herlig fyldig hvitsausmed god smak av hvitvin, fiskekraft og basilikum ♥
SKREI, OVNSBAKT MED OSTESAUS

SKREI, OVNSBAKT MED OSTESAUS

-) Det var nok ikke skrei fra Norge, men hvitfisk var det i alle fall. Krydre fiskefiletene på begge sider med salt og pepper og legg dem oppå grønnsakene i formen
Hjemmelaget fiskepudding ♥

Hjemmelaget fiskepudding ♥

Stekt i skiver med masse stekt løk, ovnstekte poteter og soppsaus. Oppskrift på stektfiskepuddingmed grønnsaksstuing og sprøstekt bacon finner du her
Panert sei med grønn potetsalat.

Panert sei med grønn potetsalat.

Server stekt sei med potetsalat. Seiens perlegrå fiskekjøtt har en mer karakteristisk smak enn andre hvitefisker
Biff & kamskjell !! «Surf `n` Turf» ♫♪

Biff & kamskjell !! «Surf `n` Turf» ♫♪

Bland inn stekt paprika rett før servering. Det mest vanlige er jo hvit til fisk og rød til kjøtt. Du kan gjerne lage bearnaisesaus selv, men det kan være en utfordring da den skal blandes godt med tomatpuré
Grunnleggende hollandaise

Grunnleggende hollandaise

Pisk eggeplommene sammen medfiskekraft over vannbad til blandingen blir lys og skummende. Smak til med sitronsaft, salt og hvit pepper
Paprikasaus ♫♪

Paprikasaus ♫♪

Bland inn stekt paprika rett før servering. En smakfull god saus, som passer til hvitfisk, skalldyr, biff og kylling
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Jeg beholdt skinnet på min filet, som jeg på Johanns anbefaling først stekte på svak varme under lokk noen ganske få minutter (med skinnsiden ned), før jeg la den over i en liten langpanne og satte i ovnen