Jeg synes flat fiskefiletmed skinn blir best stekt i panna. Serverer gjerne med en eller flere av stekt eller bakt fennikel, kokt eller bakt potet og helstekt sellerirot til
Server mandelpoteter, gulrøtter og stekt bacon til. Fiskeboller i hvitsaus servert med poteter, gulrøtter og crispy bacon er kjempegodt og populært hos de fleste barn
Om du ikke får tak i sei vil nok dette smake godt med andre typer hvit fersk fisk. Jeg har ikke så mye erfaring med tilberedning av fisk, så jeg prøvde meg litt frem, og resultatet ble fantastisk god stekt sei med italiensk vri
Om du ikke får tak i sei vil nok dette smake godt med andre typer hvit fersk fisk. Jeg har ikke så mye erfaring med tilberedning av fisk, så jeg prøvde meg litt frem, og resultatet ble fantastisk god stekt sei med italiensk vri
Denne sausen passer til de fleste fiskeretter, stekt eller kokt fisk, fiskekaker og fiskepudding. En herlig fyldig hvitsausmed god smak av hvitvin, fiskekraft og basilikum ♥
-) Det var nok ikke skrei fra Norge, men hvitfisk var det i alle fall. Krydre fiskefiletene på begge sider med salt og pepper og legg dem oppå grønnsakene i formen
stekt makrell. Dette garnityret er egnet til fet hvitfisk,. Stek fiskefiletene på begge sider (med kjøttsiden ned først for å unngå at fisken krøller seg i
Bland inn stekt paprika rett før servering. Det mest vanlige er jo hvit til fisk og rød til kjøtt. Du kan gjerne lage bearnaisesaus selv, men det kan være en utfordring da den skal blandes godt med tomatpuré
Jeg beholdt skinnet på min filet, som jeg på Johanns anbefaling først stekte på svak varme under lokk noen ganske få minutter (med skinnsiden ned), før jeg la den over i en liten langpanne og satte i ovnen