Stekt brosme oppskrifter

Hvordan tilberede fisk?

Hvordan tilberede fisk?

Da beholdt den en frisk hvitfarge og var perfekt stekt. På bildet ser du et måltid av den hummersmakende fisken brosme, servert med potetpure, hvit asparges og rødvinskokt delikatesseløk
Fargerikt og velsmakende

Fargerikt og velsmakende

Andre forrett besto av stekt filet av brosme med selleri- og persillerotpuré med mascarpone, sprøstekt parmaskinke, saus av rødbeter og feltsalat og rødbetspirer som garnityr
Ny yndlings Bacalao.

Ny yndlings Bacalao.

 Legg paprikaene hele på matpapir sett bakeplaten høyt opp og snu paprikaene til de er godt stekt , legg de raskt i kaldt vann

Røykt torsk

Du kan servere den med poteter og gulrotstuing (gulrot i hvit saus), og gjerne med stekt bacon oppdelt i små biter i smeltet smør som tilbehør

Plukkfisk og plukkfiskkaker

Hvit saus passer også, og rester av løk, rå eller stekt. Jeg brukte denne gangen brosme, siden det var det vi hadde i fryseren nå (selvfisket selvfølgelig)