Smørstektfjellørret smaker så godt at den egentlig ikke trenger mye tilbehør. Etterstek på svakere varme til fisken er gjennomstekt, når kjøttet slipper benet
Den er best pannestekt i olje, så du får skikkelig godt og sprøtt skinn. Ingen ørret. Server umiddelbart med tomatsalsa, tahinisaus og eventuelt annet tilbehør
Jeg serverte sjøtungen kun med rømme og ørretrogn, men neste gang blir det med kokte poteter. Denne nydelige fisken trenger ikke noe fancy tilbehør egentlig
Stektørret, enkel salat og aparges – et fargerikt og veldig enkelt måltid å tilberede og servere. Når den sprø, friske aspargesen ligger i butikkhyllene, da velger jeg ofte den fristende grønne aspargesen som tilbehør
Server enten som egen lunchrett med nystekte kuvertbaguetter, eller som tilbehør til stekt mat. Mild, men allikevel smaksrik, er den som stuing et godt følge til kjøttkaker, svinesteik og annet stekt eller kokt kjøtt
Nydelig stekt fisk med tilbehør. De to minste stekte jeg i panna i godt smør. ( Man kan gjerne bytte ut med sin favoritt nøtt, men jeg synes hasselnøtter gir en god smak til ørret