smør til steking. La blandingen stå å avkjøles ca i ca. Gikk meg en tur i går og lagde sufflet eller formen omelett som Hobbykokken kaller det, tok utgangspunkt i hans oppskrift byttet bare muskatnøtt med chipotle og Jarlsberg ost med Mozzarella ost
Ta kjelene av platen og tilsett hvetemelet. Hvor får jeg tak i den fine suffle' forma. Ved mange porsjoner vil jeg anbefale å lage retten i porsjonsformer og ikke i store former
La sausen avkjøles før du blander i eggehvitene, ikke åpne stekeovnsdøren mens suffleen stekes, og ha alt annet klart idet du serverer suffleen rett fra ovnen
potetene moses, så er ingrediensene lagt i, nederst er alt blandet godt og helt i den ildfaste formen, og til høyre er suffléen nettopp tatt ut av ovnen
Ikke så lett å lage passe porsjon til en person, når en er vant til å lage mye av det, men her er i hvertfall en porsjon som passer til to av mine sufflèformer
Og stekingen er avgjørende, døren må ikke åpnes og suffleen må stekes lenge nok. Den er en rett som har gått litt av moten, og det er synd, for ostesuffle er en veldig enkel og lettlaget rett
Fyll massen i fire smurte porsjonsformer. Skjær camemberten i terninger og fordel den i formene. Serveres varme i de samme porsjonsformene de ble stekt
Med halvparten av husstandens medlemmer i elendig form er behovet for trøstemat sterkt til stede. Mor og barn er angrepet av noen iltre små ekle virus eller basiller