Steking av rådyrstek oppskrifter

Langstekt rådyrstek

Langstekt rådyrstek

I dag har jeg brukt rådyrstek på drøye 2 kg. Langstekt vilt er alltid - ALLTID - vellykket. Og det lager seg (nesten) selv

Rådyrstek med normannasaus

Bland marinaden og legg i steken. La den marineres i ca 1 døgn. Ta den opp og gni den inn med salt. Smør matfett på et stykke aluminiumsfolie og legg det over steken

Rådyrstek

Knus enerbær, bland dem med resten av krydderet og gni det godt inn rundt steken. Skjær ut benet på steken, knekk det og legg det i kaldt vann, kok det langsomt opp, skum godt

Soppgratinert rådyrstek

Skjær steken i skiver og legg skivene i en ildfast form. Rens og skjær soppen i skiver. Fres den i matfettet i en kjele og strø over mel

Hvitvinsmarinert rådyrstek

Øs over marinade av og til under stekingen. Vend steken av og til. Server med poteter eller grateng av rotgrønnsaker og salat

Rådyrstek med kål og svartrøtter

Ben ut steken, men husk å bruke avskjæret til kraft. Stek deretter kjøttet, krydret med salt og pepper, i langpanne som er smurt med noe av rådyrfettet

Rådyrstek med papaya

1/2 ts saft av presset sitron. Puss steken og surr den om nødvendig. Legg den i en bolle og hell over Coca-Cola