Steking av andebryst svak varme oppskrifter

Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

 Dette skal koke på svakvarme mens du forbereder resten av maten. Dette er en symfoni av smaker og du er definitivt sexy på kjøkkenet hvis du disker opp med dette til din bedre halvdel eller en ny date
Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Dette skal koke på svakvarme mens du forbereder resten av maten. Tilslutt er det smart å ha det i ovnen i en egen liten ildfastform ved siden av potetene noen minutter for å få det perfekt stekt
Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Ta kirsebærene opp av kraften og tørk dem godt. Reduser væsken til det halve på svakvarme. Reduser varmen

Sous vide temperaturer og tips

Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Andebryst og foie gras terrine. Jeg beholdt skinnet på min filet, som jeg på Johanns anbefaling først stekte på svakvarme under lokk noen ganske få minutter (med skinnsiden ned), før jeg la den over i en liten langpanne og satte i ovnen
Kålens mangfoldighet.

Kålens mangfoldighet.

Smak til med salt og pepper, og skru ned til svakvarme. Smelt smøret i en stekepanne på moderat varme, og ha i kålstrimlene i pannen
Andebryst i honningsennep

Andebryst i honningsennep

Tilberedelsen avandebrystet er fra Finckenhagens oppskrift, mens tilbehøret er fra Eyvind Hellstrøms «Bagateller for livsnytere«