Enkel lakseform er blitt en favoritt hos meg. Lakseformen falt i smak hos liten og stor. Ost, rømme og sitron, gjør laksen mer spennende og likenes selv for barn
Jeg brukte kokt ris som jeg blandet med litt sukrin og riseddik, gulrot, avokado, paprika, agurk, noriark, laks, reker, syltet ingefær, soyasaus og wasabi Del noriarkene i fire
Ha i tomatbåtene og nøttene mot slutten av steketiden. Har du ikke tid til å kutte grønnsaker selv kan du godt bruke en frossen wokblanding fra butikken
Hvis du bruker fersk laks har du den i ovnen de siste ti minuttene av steketiden til potetene, bruker du frossen filèt ha den i de siste tjue minuttene
Hvis overflaten blir veldig mørk før steketiden er omme kan man legge et ark med bakepapir over. Jeg hadde litt igjen av tomatsalsaen jeg hadde hatt til laksen, og det passet godt med noe friskt tilbehør også
Laksen min var frossen. Dagens lunsj ble deilig ovnsbakt laks. Laksefilet la jeg oppå grønnsakene. Har du fersk laks, vil jeg korte ned steketiden med 5 -10 minutter