Etter halve steketiden tar jeg kaken ut og heller yaconsirup over. Hjemmelagetpizza. Smurte pizzabunnen med et lag philadeplphiaost først, utrolig godt
Det er litt vanskelig å si eksakt steketid siden hver og en ovn kan ha forskjellig makstemperatur. Hjemmelagetpizzadeig er ikke så vanskelig å lage som man skulle tro og mitt største ønske er at alle lager sin egen pizzadeig i stedet for å kjøpe den
For oppskrift på en god hjemmelagetpizzasaus, se her. Hjemmelaget er ofte både billigere og like raskt å slenge sammen som ferdigpakker man kan kjøpe på butikken
Totalt bruker jeg omlag to timer på å lage denne, inklusive koke- og steketiden. Denne jeg lagde her, holdt til seks personer, da serverte jeg salat, hjemmelaget aioli og en frisk agurksalat med gresk yoghurt til
og vi har lyst på hjemmelaget italiensk pizza nå. Italiensk pizza er varianten med tynn bunn, fyldig tomatsaus, mozzarella og en markert skorpe i kanten