Steketiden varier selvfølgelig etter størrelsen på kyllingen. Luften inne i en Airfryer sirkulerer betydelig raskere enn de fleste varmluftsovner -og den trenger kortere steketid
Etter endt steketid tar du brettet ut av ovnen og dekker med alufolie. Du kan bruke hvilken som helst honning, men personlig elsker jeg den lyse og litt søte sommer- eller bringebærhonningen
Du kan også brette de i to etter steketid og spise dem i hånda om du vil. Lomper er helt supert om du liker tynn pizzabunn, og det er enkelt for alle i familien å ha på akkurat det fyllet de måtte ønske
De kan som sagt også fint grilles utendørs, hvis du ikke er nedsnødd slik som vi er, steketiden avhenger da veldig av temperaturen, men siden det er kylling og vi definitivt ikke burde spise den rå, anbefaler jeg å sjekke godt at den er gjennomstekt før du serverer
Grill på sterk varme, snu litt på grillspydene under steketiden. Her er oppskrift på tre forskjellige typer, med kylling, fårefilet og biff -og forskjellige grønnsaker og krydder
Fetaosten har du i mot slutten av steketiden. Jeg dro med meg et gresskar hjem fra butikken her om dagen, uten helt å ha noen plan for hva jeg skulle bruke det til
Grunnen til så høy varme er potetene som trenger litt mer steketid enn kyllingen. Du kan også legge over litt aluminiumsfolie på slutten av steketiden hvis du synes de blir for godt stekt